iframe { height: 1px; width: 1px; }
Lyckan... kan vara som en svag ton som klingar genom vardagen

JULAFTONSLÄNGTANEna dagen är det fest och dur, andra dagen är det lite melankoli och moll.
Är ganska balanserad annars.. Mest glad, faktiskt. Men Julen är en högtid som nog kastar mej mellan dessa ytterligheter ....
Satt i går kväll framför Julgranens sken och filosoferar.. Nää, inte i Nobelprisklassen, utan i största allmänhet..

På de små sakerna och de större. Igår var plånboken en stor sak, idag är den mindre.. Administrativa besvär, och en del pengaförlust.. Men inte mer egentligen...
Ändå går det inte att jämföra olika tråkigheter eller roligheter heller för den delen.
Dom kommer och dom går. En del stannar för alltid, en del går ut genom, ja öronen kanske..eller hjärnan...vad vet jag?!. Vet bara att det händer en, heeela tiden..


Satt och funderar på vad som just nu är viktigt. För mej är det nog ALLTID människor. I år kom en del nya in i mitt liv, som kommer att stanna eller inte, det vet man aldrig. Det skulle vara roligt.. Och att allt planar ut i långa loppet..
”Det rrroeeeer sä'...” säger vi Östgötafolk. Ett bra uttryck. För det gör det..
Min största glädje just nu blir att veta att de mina får en fin julaftonen...
Barna, de Mittemellan och vi Gamla (fast det fattar vi ju inte att vi ääär det, nån felgeneration, kanske, en ny Mutant..!


(Änglarna viskar julbudet...    Glasänglarna viskar till oss det stora budskapet om julen.. Vi ska förundras, stora och små, om Kärleken oss människor emellan...En julgran ska trösta, ge glädje, förundra, och överaska!!)

Jag ska ha min pojkvän med i jul. Vi ska fira julen i Sta'n.. Och ta det riktigt lugnt och njuta av dagan D som i JULAFTON!!
Pihlan
  

9 Kommentarer

Inga kommentarer: